PGS14 & PGS15

Het zal u niet zijn ontgaan, dat de nieuwe PGS15 is vastgesteld en sinds dit najaar gebruikt kan worden. Veel zaken zijn binnen de PGS15 hetzelfde gebleven, maar er zijn ook een aantal essentiële zaken veranderd die uw bedrijfsvoering op zijn kop kan zetten.

Bij Imparare volgen we deze veranderingen nauwlettend en we proberen u vooraf al maatregelen te laten nemen, zodat u niet voor grote verrassingen komt te staan.

Op dit moment wordt er door verschillende partijen hard gewerkt aan het totstandkomen van de PGS14. De nieuwe PGS14 zal op zich al enkele flinke aanpassingen vragen binnen uw bedrijf.

Daarnaast zal, naar verwachting in 2018, de Omgevingswet haar intrede doen. De Omgevingswet zal  ettelijke maatregelen uit de PGS-en overnemen. Het is aannemelijk dat de Omgevingswet veel onderdelen in zich zal hebben van de huidige PGS-en. De Omgevingswet is daarbij meer geschreven vanuit de overheid richting bedrijven. Tevens wordt verwacht dat waar de PGS nu nog veel ruimte biedt voor gelijkwaardigheden, dit in de Omgevingswet lastiger zal zijn.

Bij Imparare is het onze taak om de ontwikkelingen rondom de Omgevingswet op de voet te volgen- en u te helpen om voorbereid te zijn op de aankomende veranderingen.

Deze workshop is speciaal bedoeld voor ondernemingen die binnen hun bedrijfsvoering een PGS15 opslagvoorziening hebben staan.

Tijdens de workshop kunnen we eventueel uw casus behandelen, waardoor u direct gewapend met mogelijke oplossingen weer naar huis gaat.

Cursus duur 1 dag, inclusief luxe lunch

Cursus locatie Brielle

Cursus kosten 750,,-- exclusief BTW

Certificaat