BowTie Analyse

Een BowTie Analyse is niet zomaar even iets wat je in een computer opbouwt.

Bij BIB BV hebben we ruime ervaring met het maken en implementeren van een BowTie Analyse, die is afgestemd op uw organisatie en die de kansen op risico's die bij uw organisatie aanwezig zijn in kaart kan brengen.

Met het opstellen van een BowTie Analyse leggen we uw gehele veiligheidscultuur bloot en krijgt uw organisatie door de uitkomst van de BowTie Analyse een spiegel voorgehouden. Het opstellen van een BowTie Analyse wordt in een team gedaan waarbij BIB BV de begeleiding verzorgt tot en met de succesvolle implementatie.

Bij ieder bedrijf zijn andere risico's maar ook zijn er mogelijkheden om een wet als een BowTie spiegel tegen het licht te houden binnen uw organisatie.

Bij BIB BV hebben we verschillende templates uitgewerkt waarmee we u snel van dienst kunnen zijn.

Om van de verschillende mogelijkheden die de BowTie Anlayse te kunnen profiteren is het wel van belang dat u kunt omgaan met de BowTie software. ODaarom organiseert BIB BV samen met onze software leverancier diverse workshops. Tijdens deze workshops krijgt u een eerste kennismaking met de BowTie software. Tevens krijgt u een gratis proeflicentie mee naar huis om nog eens rustig met de software te kunnen oefenen.

Cursus duur 1 dag, inclusief luxe lunch

Cursus locatie Brielle

Cursus kosten 982,-- exclusief BTW

Certificaat (Hebron punten)